Egzamin zawodowy

Część praktyczna „d”

3.06.2024 godz. 900 (poniedziałek)

czas trwania – 120 / 150 / 180 minut [+30 minut]

Lp.

Sala

L. ucz

Klasy

 

016

60

 

150 min

2 ES [28]

2 FS [31]

HGT.03 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

 

PP

3 cs – [nr 11]

HGT.03 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

 

 

002

12

 

150 min

PP

HGT.11 – Organizacja usług gastronomicznych 1 zdający

HGT.12 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

11 zdających

 

 

001

9

180 min.

PP

HGT.07 – Przygotowanie imprez i usług turystycznych

 

Egzamin zawodowy

Część praktyczna „d”

3.06.2024 godz. 1300 (poniedziałek)

czas trwania – 150 minut [+30 minut]

Lp.

Sala

L. ucz

Klasy

1.

102

6

150 min

HGT.06 – Realizacja usług w recepcji

HGT.08 – Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych

 

Egzamin zawodowy - Część pisemna 4.06.2024 (wtorek)

czas trwania – 60 minut + [30 min]

godz. 830

Lp.

Sala

L. ucz.

Klasy

1

46

13

2 ES [numery w dzienniku: 1-13]

2

50

15

2 ES [numery w dzienniku: 14-28]

3

51

16

 

2 FS [numery w dzienniku: 1-15, 19]

 

4

117

15

 

2 FS [numery w dzienniku: 16-18,20-31]

 

5

204

10

 

3 ES [numery w dzienniku: 1-10]

 

 

godz. 1100

Lp.

Sala

L. ucz.

Klasy

1

46

13

3 PS [numery w dzienniku: 1-5, 7-14]

2

50

15

3 ES [numery w dzienniku: 11-25]

3

51

15

3 PS [numery w dzienniku: 16-18, 20-23]

3 RS  [numery w dzienniku: 1-5, 7-9]

4

117

14

 

3 RS  [numery w dzienniku: 10-18, 20-22]

4 DS – 1 zdający nr 17 [HGT.07]

4 ES – 1 zdający nr 1 [MOD.03]

5

204

1

 

3 PS [numer w dzienniku: 19]

 

 

godz. 1330

Lp.

Sala

L. ucz.

Klasy

1

50

1

3 RS [numer w dzienniku: 6]

2

46

1

3 RS [numer w dzienniku: 19]

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

5.06.2024 (środa)

 Godz.8:00                              Kelner        HGT.01 – 120 min

Sala

Klasa            

212 (4)

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS

Numery w dzienniku: [1], [2], [3], [9]

 

Godz.8:00                                        Kucharz     HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa            

213 (6)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS

Numery w dzienniku: [2], [3], [4], [7], [8] +1 zdający ZST Strzyżów

 

Godz.8:00                                        Cukiernik   SPC.01 – 150 min

Sala

Klasa            

201 (6)

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS

Numery w dzienniku: [4], [5], [7],[14], [20], [22]

  

Godz.12:00                                        Kelner        HGT.01 – 120 min

Sala

Klasa            

212 (4)

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS

Numery w dzienniku: [10], [11], [15], [16]

 

Godz.12:00                                      Kucharz     HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa            

213 (5)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS

Numery w dzienniku: [9], [10], [11], [12], [13]

  

Godz.12:30                                      Cukiernik   SPC.01 – 150 min

Sala

Klasa            

201 (6)

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS

Numery w dzienniku: [8], [12], [13], [17], [18], [21]

 

 Godz.16:00                                        Kelner        HGT.01 – 120 min

Sala

Klasa            

212 (3)

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS

Numery w dzienniku: Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 2 w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2 w Krośnie - przekierowanie

 

Godz.16:00                                      Kucharz     HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa            

213 (5)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS

Numery w dzienniku: [1], [5], [16], [20], [23]

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

6.06.2024 (czwartek)Godz.8:00                                          Kelner        HGT.01 – 120 min

Sala

Klasa            

212 (1)

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS

Numer w dzienniku: [19]

 

Godz.8:00                                        Kucharz     HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa            

213 (5)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS

Numery w dzienniku: [14], [17], [18], [21], [22],

 

Godz.8:00                                        Cukiernik   SPC.01 – 150 min

Sala

Klasa            

201 (1)

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS

Numer w dzienniku: [6]

 

 

Godz.12:00                                      Kucharz     HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa            

213 (1)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS

Numer w dzienniku: [19]

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

11.06.2024 godz. 800 (wtorek)

czas trwania – 180 minut + [30 min]

Godz.8.00

Sala

Klasa

114 (5)

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Numery w dzienniku: [2], [3], [5], [7],[23]

 

Godz. 12.30

Sala

Klasa

114 (5)

311941 Technik przemysłu mody

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Numery w dzienniku: [8], [9], [10], [11], [12]

 

Godz. 17.00

Sala

Klasa

114 (5)

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Numery w dzienniku: [1], [4], [6], [17], [25]

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

12.06.2024 godz. 800 (środa)

czas trwania – 180 minut + [30 min]

Godz.8.00

Sala

Klasa

114 (5)s

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Numery w dzienniku: [13], [14], [15], [16], [18]

 

Godz. 12.30

Sala

Klasa

114 (5)

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Numery w dzienniku: [19], [20], [21], [22], [24]


Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej  z 6 grudnia 2023 r.  w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający  w części pisemnej egzaminu zawodowego w sesji lato 2024

Każdy zdający w części pisemnej z wykorzystaniem elektronicznego systemu przeprowadzania egzaminu zawodowego powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do zapisywania pomocniczych obliczeń lub rozwiązań na kartach identyfikacyjnych, oraz może mieć kalkulator prosty*.

Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 6 grudnia 2022 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części praktycznej egzaminu zawodowego

w sesji lato 2024r.

Każdy zdający w części praktycznej powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem) oraz własne przybory, które są wymienione w tabeli poniżej.

Oznaczenie kwalifikacji

Zdający przynosi na egzamin

HGT.03

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.06

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.07

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.08

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.11

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, ekierka, temperówka

HGT.12

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

* Kalkulator prosty to kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia, dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z liczb.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.