Egzamin zawodowy Część praktyczna „d”

1.06.2023 godz. 900 (czwartek)

czas trwania – 150 / 180 / 120  minut [+30 minut]

Lp.

Sala

L. ucz.

Klasy

1

016

150 min.

40

HGT.03 – Technik hotelarstwa – 2 CS - 19

Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

PP

HGT.11 – Technik usług kelnerskich – 1

Organizacja usług gastronomicznych

HGT.12 – Technik żywienia i usług gastronomicznych – 20

Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

2

003

180 min.

2

PP

HGT.07 – Technik przemysłu mody -  3 DS - PP

Przygotowanie imprez i usług turystycznych

3

013

120 min.

17

PP

MOD.11 – Technik przemysłu mody -  4 GG

Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych

 

Część praktyczna „d”

1.06.2023 godz. 1300 (czwartek)

czas trwania – 150 minut [+30 minut]

Lp.

Sala

L. ucz

Klasy

1

001

150 min.

 

 

6

PP

HGT.06 – Technik hotelarstwa – 5

Realizacja usług w recepcji

PP

HGT.08 – Technik organizacji turystyki – 1

Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych


Egzamin zawodowy - Część pisemna

2.06.2023 godz. 830 (piątek)

czas trwania – 60 minut + [30 min]

Lp.

Sala

L. ucz.

Klasy

1

46

13

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań  3 AS

 Nr: 29, 30

HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie  2 CS

Nr: 1 - 11

2

50

15

HGT.03 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie  2 CS [8]

Nr: 12 - 19

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych e ES [7]

Nr: 1 - 7

3

117

13

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych e ES [7]

Nr: 8 - 20

4

204

10

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RS

Nr: 5, 9, 10, 13, 14, 18, 22, 23, 24, 28


2.06.2023 godz. 1100 (wtorek)

czas trwania – 60 minut + [30 min]

Lp.

Sala

L. ucz.

Klasy

1

50

15

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RS

Nr: 30, 31, 32, 36, 39

HGT.01 Wykonywanie  usług kelnerskich 3 RS

Nr: 2, 3, 6, 11, 12, 20, 21, 26, 27, 29

2

117

13

 

HGT.01 Wykonywanie  usług kelnerskich 3 RS

Nr: 35, 40

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych

Nr: 1, 4, 7, 8, 15, 16, 17, 25, 33, 34, 38

3

204

4

PP

HGT.06 Realizacja usług w recepcji

HGT.08 Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych

HGT12 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

MOD.11 Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

6.06.2023 (wtorek) godz. 8:00

Kelner           HGT.01 – 120 min

Sala

Klasa                   

212 (4)

513101

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS

Nr: 3, 6, 11, 35

 

Kucharz        HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa                   

213 (6)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 AS

Nr: 29, 30

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RS

Nr: 5, 9, 10, 13

 

Cukiernik    SPC.01 – 150 min

Sala

Klasa                   

201 (6)

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS

Nr: 1, 4, 7, 15, 16, 17   

 

6.06.2023 (wtorek) godz. 12:00

Kelner           HGT.01 – 120 min

Sala

Klasa                   

212 (4)

513101

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS

Nr: 2, 20, 21, 40

 

HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa                   

213 (6)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RS

Nr: 14, 18, 22, 23, 30, 32

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

6.06.2023 (wtorek)  godz. 12:30

Cukiernik    SPC.01 – 150 min

Sala

Klasa                   

201 (5 )

SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS

Nr: 8, 25, 33, 34, 38

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

6.06.2023 (wtorek) godz. 16:00

HGT.01 – 120 min

Sala

Klasa                   

212 (4)

513101

HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS

Nr: 12, 26, 27, 29

 

Kucharz        HGT.02 – 120 min

Sala

Klasa                   

213 (5)

HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 RS

Nr: 24, 28, 31, 36, 39

 

Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

6.06.2023 r. (wtorek)

czas trwania – 180 minut + [30 min]

Godz.8.00          MOD.03

Sala

Klasa

114 (5)

311941 Technik przemysłu mody

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Nr: 1, 2, 3, 5, 10

 

Godz. 12.30        MOD.03

Sala

Klasa

114 (5)

311941 Technik przemysłu mody

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Nr: 4, 6, 7, 8, 9


Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”

7.06.2023 r. (środa)

czas trwania – 180 minut + [30 min]

Godz.8.00                          MOD.03

Sala

Klasa

114 (5)

311941 Technik przemysłu mody

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Nr: 11, 12, 13, 14, 20

 

Godz. 12.30        MOD.03

Sala

Klasa

114 (5)

311941 Technik przemysłu mody

MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES

Nr: 15, 16, 17, 18, 19


Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej  z 28 kwietnia 2023 r.  w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający  w części pisemnej egzaminu zawodowego w sesji lato 2023

Każdy zdający w części pisemnej z wykorzystaniem elektronicznego systemu przeprowadzania egzaminu zawodowego powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do zapisywania pomocniczych obliczeń lub rozwiązań na kartach identyfikacyjnych, oraz może mieć kalkulator prosty*.


Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 28 kwietnia 2023 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części praktycznej egzaminu zawodowego w sesji lato 2023 r.

Każdy zdający w części praktycznej powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem) oraz własne przybory, które są wymienione w tabeli poniżej.

Oznaczenie kwalifikacji

Zdający przynosi na egzamin

HGT.03

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.06

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.07

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.08

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

HGT.11

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, ekierka, temperówka

HGT.12

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

MOD.11

kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka

 

* Kalkulator prosty to kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia, dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z liczb.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2023

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.