Do Hymnu!
Erasmus Week
Międzynarodowy Dzień Zdrowego Śniadania
VI Międzyszkolny Konkurs Recytatorski
Pokaz mody z okazji Dnia Spódnicy
Etap szkolny XII edycji Olimpiady Wiedzy i Umiejętności z Zakresu Projektowania i Wytwarzania Odzieży
Kurs wizażu w klasie stylistów
"Powiało" starożytnością
Warsztaty z Giacomo Conti
Dzien włoski
Warsztaty Wege
Przyjaciele Biblioteki
Dzień Gier Planszowych
Zwycięzcy Szkolnego Konkursu na Najzdrowszy LUNCH BOX
Wybory do Zarządu Samorządu Uczniowskiego
Tydzień zdrowia - turnieje sportowe
Dzień Nauczyciela na słodko
Otwarcie pracowni stylistów
Zakazane książki w bibliotece szkolnej
Dzień Wegetarianizmu - bogactwo wege smaków
Międzynarodowy Dzień Kawy
X Kongres Mediatorów Szkolnych i Rówieśniczych
Słodka chwila z deserem
Kolejny certyfikowany kurs
Dzień języków obcych
Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa – dofinansowanie
Warsztaty face charts - projektowanie twarzy
Upamiętnienie 17 września 1939 roku
Pożegnanie Absolwentów Szkoły Branżowej
Pokazy mody
Słodkie powitanie wakacji
Konkurs kulinarno-językowy „Koch mit Deutsch”
Turniej piłki siatkowej dziewcząt i chłopców z okazji Dnia Dziecka
Obserwacje nocnego nieba
Prezentacja stołów
Mojito z klasą 3rs
Koktajle i garden party
Koktajle
Coffe-Art
Pyszne i wyjątkowe torty komunijne
Wyroby naszych cukierników
Warsztaty poetyckie
Łamańce językowe
Dzień Fantasy
Konkurs kulinarny im. Beaty Łuki
Ogólnopolski Konkurs Sztuka Przeobrażeń „Stroje balowe w literaturze i filmie"
Szkolenie MONIN
Prezentacja kierunku technik hotelarstwa podczas Dnia Otwartego
Dzień Otwarty w 012
Ciasta na każdą okazję
Dzień Otwarty
Świąteczne wypieki cukierników
VI Międzyszkolny Turniej Wiedzy o Sztuce
Stoły Wielkanocne tradycyjnie i współcześnie
Światowy Dzień Kelnera w naszej szkole
Kiermasz ozdób świątecznych
Festiwal stołów wielkanocnych
Święto Liczby π
Ciasto z klasą 3rs
Klasa 3rs w akcji promocyjnej szkoły
Kolejna porcja nowości w bibliotece... do wzięcia
Doniczki czekoladowe z kremem i owocami
Wypieki naszych cukierników
Ferie z kryminałem
Torty z miłości do słodkości wykonane przez cukierników z 3rs
Walentynkowe wypieki klas 2rs i 3rs
Na wywiadówce
XV Olimpiada Wiedzy Hotelarskiej
XI Olimpiada Wiedzy o Turystyce - etap okręgowy