Menu

2019 - W szkole

Kuchnia włoska - warsztaty kulinarne dla najmłodszych


Jak nie czytam – jak czytam


Debata uczniowska pod hasłem: Patriota wczoraj i dziś


Tydzień hotelarsko - turystyczny


Saint Patrick's Day


Niecodzienna lekcja historii


Konkurs Cukierniczy - Ciastko Jubileuszowe


III Ogólnopolski Konkurs Szkół Mody - SZTUKA PRZEOBRAŻEŃ "Piękno przestrzennej ornamentyki"


Międzynarodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych


III edycja Ogólnopolskiego Konkursu Wiedzy o Prawie Wyborczym „Wybieram wybory”


Targi Edukacyjne


Etap Okręgowy VI Olimpiady Wiedzy o Turystyce


Etap Okręgowy XI Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej

Technikum: technik hotelarstwa - technik organizacji turystyki - technik przemysłu mody - technik żywienia i usług gastronomicznych - technik usług kelnerskich
Szkoła Branżowa I Stopnia: kelner - kucharz  - cukiernik - krawiec

Menu