Menu

2019 - W szkole

Święta w warsztatach szkolnych


Dzień herbaty


Koncert profilaktyczny Zacznij żyć


Festiwal stołów


Świąteczne inspiracje


Lekcja historii


Mikołajowa herbatka


Thanksgiving


Otrzęsiny


Święto Beaujolais Nouveau


Międzynarodowy Dzień Śniadania


Dzień Patrona Szkoły


Dzień zdrowego śniadania


Mistrz Łamańców Językowych w języku polskim i obcym


Tydzień kariery


Festiwal Piosenki Patriotycznej i Turystycznej


Dzień chleba


Dzień Edukacji Narodowej


Dzień języka niemieckiego


Dzień języków obcych


Międzynarodowy dzień kawy


Światowy dzień turystyki


Kuchnia włoska - warsztaty kulinarne dla najmłodszych


Jak nie czytam – jak czytam


Debata uczniowska pod hasłem: Patriota wczoraj i dziś


Tydzień hotelarsko - turystyczny


Saint Patrick's Day


Niecodzienna lekcja historii


Konkurs Cukierniczy - Ciastko Jubileuszowe


III Ogólnopolski Konkurs Szkół Mody - SZTUKA PRZEOBRAŻEŃ "Piękno przestrzennej ornamentyki"


Międzynarodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych


III edycja Ogólnopolskiego Konkursu Wiedzy o Prawie Wyborczym „Wybieram wybory”


Targi Edukacyjne


Etap Okręgowy VI Olimpiady Wiedzy o Turystyce


Etap Okręgowy XI Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej

Technikum: technik hotelarstwa - technik organizacji turystyki - technik przemysłu mody - technik żywienia i usług gastronomicznych - technik usług kelnerskich
Szkoła Branżowa I Stopnia: kelner - kucharz  - cukiernik - krawiec

Menu