Menu

2018 - Poza szkołą

Wypominki


Narodowe Święto Niepodległości


Kwesta na cmentarzach


Wycieczka do Muzeum Lizaka w Jaśle


Ekonomiczna Gra Uliczna


Dzień Papieski


Wycieczka w Bieszczady


Salon maturzystów


Sprzątanie świata


Kromka chleba dla sąsiada


Animowane pyszności w Muzeum Dobranocek w Rzeszowie


Na Roztoczu


XXVIII Forum Ekonomiczne w Krynicy


„Niepodległa Polska Smakuje” - Rudawka Rymanowska, Pożegnanie Lata


X edycja Ogólnopolskiego Konkursu Kulinarnego "Kuchnia Polska Wczoraj i Dziś"


Promujemy polską żywność


Piknik Rodzinny w Zespole Szkół w Jasionce


Wycieczka w Pieniny


I Podkarpacki Przegląd Piosenki Turystycznej i Poetyckiej


Ogólnopolski Konkurs Turystyczno - Krajoznawczy Poznajemy Ojcowiznę


Dzień Dziecka i Matki, Papieska kremówka


Święto Konstytucji 3 Maja


Pokazy Mody Młodych Projektantów


I Ogólnopolski Turniej Szkół Mody – ODZIEŻ „ODNOWA” w Biłgoraju


Lekcja na Uniwersytecie Rzeszowskim


Lekcja w Muzeum Zamku w Łańcucie


Ogólnopolska Pielgrzymka Wolontariuszy "Bóg złożył w moje ręce talenty i nie wolno mi ich marnować"


Promocja naszej szkoły w Krasnem


Olimpiada Wiedzy Hotelarskiej – Finał – Kołobrzeg


HANDMADE TRHY w Muzeum i Centrum Kultury Zemplina w Trebiszowie na Słowacji


Promocja naszej szkoły w Jasionce


Niedziela Palmowa


Podkarpackie Targi Edukacyjne "Orientation Day"


III Ogólnopolski konkurs dla młodych projektantów – Radom 2018 KREACJE – PROWOKACJE


V Międzynarodowe Mistrzostwa Polski w  Szyciu


Ogólnopolska Zbiórka Żywności Caritas


Promocja naszej szkoły w Boguchwale


XIII edycja konkursu włoskiej sztuki kulinarnej Arte Culinaria Italiana


XXIII edycja ogólnopolskiego konkursu "Mała Pętelka"


Obchody 99 rocznicy śmierci płk. Lisa - Kuli


Targi w CWK Jasionka. Lekcja z Panem Rektorem dr Dawidem Tauberem


W Norymberdze


Studniówka


Seminarium poświęcone pamięci abpa Ignacego Tokarczuka


Ogólnopolski Konkurs  Kulinarny "Junior Culinary Cap" w Kielcach


III Ogólnopolski Konkurs  dla Młodych Projektantów „KREACJE – PROWOKACJE” w Radomiu


Uroczyste spotkanie opłatkowe, zorganizowane przez Zarząd Koła Światowego Związku Żołnierzy Armii Krajowej w Rzeszowie


Najlepszy uczeń w zawodzie cukiernik 


II Etap Centralny, V Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy i Umiejętności z Zakresu Projektowania i Wytwarzania Odzieży


 

technik hotelarstwa - technik obsługi turystycznej - technik żywienia i usług gastronomicznych - kelner - technik przemysłu mody - kucharz  - cukiernik - krawiec

Menu