Egzamin zawodowy
Część praktyczna „d”
3.06.2024 godz. 900 (poniedziałek)
czas trwania – 120 / 150 / 180 minut [+30 minut]
Lp. |
Sala |
L. ucz |
Klasy |
|
016 |
60
150 min |
2 ES [28] 2 FS [31] HGT.03 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
PP 3 cs – [nr 11] HGT.03 – Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
|
|
002 |
12
150 min |
PP HGT.11 – Organizacja usług gastronomicznych 1 zdający HGT.12 – Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 11 zdających
|
|
001 |
9 180 min. |
PP HGT.07 – Przygotowanie imprez i usług turystycznych |
Egzamin zawodowy
Część praktyczna „d”
3.06.2024 godz. 1300 (poniedziałek)
czas trwania – 150 minut [+30 minut]
Lp. |
Sala |
L. ucz |
Klasy |
1. |
102 |
6 150 min |
HGT.06 – Realizacja usług w recepcji HGT.08 – Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych |
Egzamin zawodowy - Część pisemna 4.06.2024 (wtorek)
czas trwania – 60 minut + [30 min]
godz. 830
Lp. |
Sala |
L. ucz. |
Klasy |
1 |
46 |
13 |
2 ES [numery w dzienniku: 1-13] |
2 |
50 |
15 |
2 ES [numery w dzienniku: 14-28] |
3 |
51 |
16 |
2 FS [numery w dzienniku: 1-15, 19]
|
4 |
117 |
15 |
2 FS [numery w dzienniku: 16-18,20-31]
|
5 |
204 |
10 |
3 ES [numery w dzienniku: 1-10]
|
godz. 1100
Lp. |
Sala |
L. ucz. |
Klasy |
1 |
46 |
13 |
3 PS [numery w dzienniku: 1-5, 7-14] |
2 |
50 |
15 |
3 ES [numery w dzienniku: 11-25] |
3 |
51 |
15 |
3 PS [numery w dzienniku: 16-18, 20-23] 3 RS [numery w dzienniku: 1-5, 7-9] |
4 |
117 |
14
|
3 RS [numery w dzienniku: 10-18, 20-22] 4 DS – 1 zdający nr 17 [HGT.07] 4 ES – 1 zdający nr 1 [MOD.03] |
5 |
204 |
1 |
3 PS [numer w dzienniku: 19]
|
godz. 1330
Lp. |
Sala |
L. ucz. |
Klasy |
1 |
50 |
1 |
3 RS [numer w dzienniku: 6] |
2 |
46 |
1 |
3 RS [numer w dzienniku: 19] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”
5.06.2024 (środa)
Godz.8:00 Kelner HGT.01 – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (4) |
HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS Numery w dzienniku: [1], [2], [3], [9] |
Godz.8:00 Kucharz HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
213 (6) |
HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS Numery w dzienniku: [2], [3], [4], [7], [8] +1 zdający ZST Strzyżów |
Godz.8:00 Cukiernik SPC.01 – 150 min
Sala |
Klasa |
201 (6) |
SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS Numery w dzienniku: [4], [5], [7],[14], [20], [22] |
Godz.12:00 Kelner HGT.01 – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (4) |
HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS Numery w dzienniku: [10], [11], [15], [16] |
Godz.12:00 Kucharz HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
213 (5) |
HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS Numery w dzienniku: [9], [10], [11], [12], [13] |
Godz.12:30 Cukiernik SPC.01 – 150 min
Sala |
Klasa |
201 (6) |
SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS Numery w dzienniku: [8], [12], [13], [17], [18], [21] |
Godz.16:00 Kelner HGT.01 – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (3) |
HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS Numery w dzienniku: Branżowa Szkoła I Stopnia Nr 2 w Zespole Szkół Ponadpodstawowych Nr 2 w Krośnie - przekierowanie |
Godz.16:00 Kucharz HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
213 (5) |
HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS Numery w dzienniku: [1], [5], [16], [20], [23] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”
6.06.2024 (czwartek)Godz.8:00 Kelner HGT.01 – 120 min
Sala |
Klasa |
212 (1) |
HGT.01 Wykonywanie usług kelnerskich 3 RS Numer w dzienniku: [19] |
Godz.8:00 Kucharz HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
213 (5) |
HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS Numery w dzienniku: [14], [17], [18], [21], [22], |
Godz.8:00 Cukiernik SPC.01 – 150 min
Sala |
Klasa |
201 (1) |
SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych 3 RS Numer w dzienniku: [6] |
Godz.12:00 Kucharz HGT.02 – 120 min
Sala |
Klasa |
213 (1) |
HGT.02 Przygotowanie i wydawanie dań 3 PS Numer w dzienniku: [19] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”
11.06.2024 godz. 800 (wtorek)
czas trwania – 180 minut + [30 min]
Godz.8.00
Sala |
Klasa |
114 (5) |
MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES Numery w dzienniku: [2], [3], [5], [7],[23] |
Godz. 12.30
Sala |
Klasa |
114 (5) |
311941 Technik przemysłu mody MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES Numery w dzienniku: [8], [9], [10], [11], [12] |
Godz. 17.00
Sala |
Klasa |
114 (5) |
MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES Numery w dzienniku: [1], [4], [6], [17], [25] |
Egzamin zawodowy - Część praktyczna „w”
12.06.2024 godz. 800 (środa)
czas trwania – 180 minut + [30 min]
Godz.8.00
Sala |
Klasa |
114 (5)s |
MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES Numery w dzienniku: [13], [14], [15], [16], [18] |
Godz. 12.30
Sala |
Klasa |
114 (5) |
MOD.03 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych 3 ES Numery w dzienniku: [19], [20], [21], [22], [24] |
Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 6 grudnia 2023 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części pisemnej egzaminu zawodowego w sesji lato 2024
Każdy zdający w części pisemnej z wykorzystaniem elektronicznego systemu przeprowadzania egzaminu zawodowego powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem), przeznaczony do zapisywania pomocniczych obliczeń lub rozwiązań na kartach identyfikacyjnych, oraz może mieć kalkulator prosty*.
Komunikat dyrektora Centralnej Komisji Egzaminacyjnej z 6 grudnia 2022 r. w sprawie materiałów i przyborów pomocniczych, z których mogą korzystać zdający w części praktycznej egzaminu zawodowego
w sesji lato 2024r.
Każdy zdający w części praktycznej powinien mieć długopis (pióro) z czarnym tuszem (atramentem) oraz własne przybory, które są wymienione w tabeli poniżej.
Oznaczenie kwalifikacji |
Zdający przynosi na egzamin |
HGT.03 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
HGT.06 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
HGT.07 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
HGT.08 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
HGT.11 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, ekierka, temperówka |
HGT.12 |
kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka |
* Kalkulator prosty to kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia, dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z liczb.