klasa 2BT technik żywienia i usług gastronomicznych będzie realizować praktykę zawodową w terminie od 29.06 do 24.07.2020
klasa 2BT kelner będzie realizować praktykę zawodową w terminie od 29.06 do 24.07.2020
klasa 2CT technik żywienia i usług gastronomicznych będzie realizować praktykę zawodową w terminie od 27.07. do 21.08.2020
klasa 2ET technik żywienia i usług będzie realizować praktykę zawodową w terminie od 27.07. – 21.08.2020
klasa 2ET technik przemysłu mody będzie realizować praktykę zawodową w terminie od 27.07. – 21.08.2020

Klasy w/w mają wolne od zajęć dydaktycznych – 18 maja do 19 czerwca

W klasie 2GT technik obsługi turystycznej praktyka zawodowa rozpoczęta / byli – 8 dni, pozostało 12 dni do odbycia/ w drugim półroczu będzie zaliczana na podstawie projektu edukacyjnego opracowanego przez zespoły uczniów przypisane do danego pracodawcy. Wolne od zajęć dydaktycznych od 25 maja do 16 czerwca 2020.

W klasie 3DT, 3 ET, 3FT praktyka jednodniowa w ilości 165 godzin rozpoczęta w drugim półroczu będzie zaliczana na podstawie projektu edukacyjnego opracowanego przez zespoły uczniów przypisane do danego pracodawcy.
Do odbycia pozostało: 
w klasie 3DT- 121 godzin, klasa odbyła 44 godziny – klasa 3DT ma czwartek wolny od zajęć dydaktycznych, przeznaczony na realizację praktyki zawodowej,
w klasie 3ET – 110 godzin, klasa odbyła 55 godzin - klasa 3ET ma wtorek wolny od zajęć dydaktycznych, przeznaczony na realizację praktyki zawodowej,
w klasie 3FT – 121 godzin, klasa odbyła 44 godziny – klasa 3FT ma piątek wolny od zajęć dydaktycznych, przeznaczony na realizację praktyki zawodowej.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.