W dniu 21 listopada 2019 roku uczniowie z klas technik żywienia i usług gastronomicznych i kelner pod opieką nauczycieli Pani Renaty Szajna, Pani Joanny Jandy, Pani Anastazji Porada przygotowali potrawy na catering oraz mieli okazję przećwiczyć obsługę przyjęcia w warunkach rzeczywistych dla uczestników Konferencji Idea Miast „Zawodowcy i amatorzy. Sport w dużym mieście”.

To wydarzenie, zorganizowała „Gazeta Wyborcza” w Rzeszowie wspólnie z partnerami: miastem Rzeszów oraz Politechniką Rzeszowską. Dziękujemy nauczycielom i uczniom za pracą na rzecz środowiska.

Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.