SESJA CZERWIEC - LIPIEC 2018r.
CZĘŚĆ PISEMNA – 19 CZERWCA 2018r. – WTOREK
GODZ. 10.00
T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych
T.06 Sporządzanie potraw i napojów
T.09 Wykonywanie usług kelnerskich
T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji
T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
GODZ. 12.00
A.48 Projektowanie wyrobów odzieżowych
T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA MODEL „D” – 26 CZERWCA 2018r. – WTOREK
GODZ. 9.00
T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji. Pomoce: kalkulator prosty*,
T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych. Pomoce: kalkulator prosty*,
A.48 Projektowanie wyrobów odzieżowych. Pomoce: kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka
GODZ. 13.00
T.10 Organizacja usług gastronomicznych. Pomoce: kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. Pomoce: kalkulator prosty*,
T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych. Pomoce: kalkulator prosty*,
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Pomoce: kalkulator prosty*, ołówek, gumka, linijka, temperówka
CZĘŚĆ PRAKTYCZNA MODEL „W” – 25,26,27 CZERWCA 2018r.
T.04 Produkcja wyrobów cukierniczych; 25 czerwca - godz. 8.00, 12.00
T.06 Sporządzanie potraw i napojów 25,26 czerwca - godz. 8.00, 12.00; 27 czerwca godz. 8.00
T.09 Wykonywanie usług kelnerskich 25,26,27 czerwca - godz. 9.00

* Kalkulator prosty – to kalkulator, który umożliwia wykonywanie tylko dodawania, odejmowania, mnożenia, dzielenia, ewentualnie obliczanie procentów lub pierwiastków kwadratowych z liczb.

Drodzy zdający ! Pamiętaj, że na drogach mogą być korki. Zgłoś się na egzamin godzinę wcześniej i nie zapomnij koniecznych dokumentów. Zaplanuj dobrze dojazd w dniach egzaminu! Połamania piór! :)
Każdy zdający powinien mieć na egzaminie – każdej części dowód tożsamości, długopis z czarnym tuszem przeznaczony do zapisywania rozwiązań (odpowiedzi) – 2 szt. Z dodatkowych materiałów oraz przyborów pomocniczych mogą korzystać zdający, którym dostosowano warunki przeprowadzania egzaminu. Zdający korzystają ze sprzętu, którego używali w procesie dydaktycznym. Osoby z chorobami przewlekłymi, chore lub niesprawne czasowo mogą korzystać z zaleconego przez lekarza sprzętu medycznego i leków koniecznych ze względu na chorobę. Więcej informacji znajdziesz tutaj.
Kochani – życzymy powodzenia na zbliżającej się sesji czerwcowej egzaminów z kwalifikacji.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.