Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej wprowadza jednorazowe świadczenie 300 zł dla każdego dziecka uczącego się w szkole w ramach programu „Dobry Start”. Wnioski o świadczenie z programu można składać drogą elektroniczną od 1 lipca 2018 r., a w formie papierowej od 1 sierpnia 2018 r. Ważna jest data 30 listopada. Wnioski złożone po tym czasie nie będą rozpatrywane.

18 czerwiec 2018 poniedziałek: Konferencja klasyfikacyjna godzina 15.00.

19 czerwiec 2018 wtorek: Dzień wolny od zajęć dydaktycznych dla Technikum nr 4 – potrzeby organizacyjne szkoły. Klasy ZSZ i Branżowej Szkoły I Stopnia uczęszczają na zajęcia zgodnie z harmonogramem na tablicy ogłoszeń:
Klasa 1 AS lekcje według planu lekcji: 8.00-8.45 – j. polski /39/, 8.50 – 9.35 j. polski /39/, 9.45 -10.30 – zaj. z wych. /39/, 10.40 – 11.25 – wf, 11.35-12.20 - wf.
Klasa 2AZ zajęcia stołówka w internacie: grupa I od 8.00-12.00- J. Kilarska, grupa II od 12.00-16.00 - A. Porada.

21 czerwiec 2018 czwartek: Dzień wolny od zajęć dydaktycznych dla Technikum nr 4, Klasy ZSZ i Branżowej Szkoły I Stopnia – potrzeby organizacyjne szkoły.

21 czerwiec 2018 (godzina do ustalenia): Konferencja klasyfikacyjna zatwierdzenie egzaminów klasyfikacyjnych, Rozpatrzenie pisemnych wniosków o przeprowadzenie egzaminu poprawkowego Wyznaczenie dat egzaminów poprawkowych na sierpień 2018, przekazanie zagadnień egzaminacyjnych – zakresu materiału dla uczniów zdających egzamin poprawkowy.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.