EKOGALA 2017 Międzynarodowe Targi Produktów i Żywności Wysokiej Jakości i XII Europejski Konkurs Kulinarny EKOGALA 2017 Rzeszów – Jasionka 8 – 9 grudnia 2017 pod patronatem Firmy Prymat i merytorycznym Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników, organizowany przez Samorząd Województwa Podkarpackiego i Zespół Szkół Gospodarczych w Rzeszowie w ramach EKOGALI 2017 już za nami.
Temat konkursu w 2017 roku to: "Kierunek - wieprzowina". Danie zasadnicze z polędwiczki wieprzowej z obowiązkowym wykorzystaniem sera koziego, ziemniaków oraz mrożonych warzyw Oerlemans: bób, fasola szparagowa cięta żółta i przyprawy Prymat.


Jury wyłoniło zwycięzców:
I miejsce zajęła drużyna Krzysztof Kowalski i Filip Ziemiński z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie!
Gratulujemy i zapraszamy do galerii!

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.