Wycieczka zawodowa to wyjątkowa możliwość poznania zasad organizacji pracy w hotelach i restauracjach oraz cenna lekcja dla obecnych uczniów klasy 1C kierunków Technik żywienia i usług gastronomicznych oraz Technik usług kelnerskich, którzy swoja zawodową przyszłość planują związać z sektorem usług gastronomicznych.

Za pełną pasji i humoru prezentację dziękujemy panu Michałowi Podgórskiemu specjaliście ds. relacji z gośćmi Hotelu Grand oraz Hotelu Bristol w Rzeszowie. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.