22 marca 2022 roku uczniowie klas 3bg, 3as, 2as wraz z nauczycielami wzięli udział w wykładach i warsztatach przeprowadzonych przez pracowników naukowych Uniwersytetu Rzeszowskiego podczas Dnia Technologa Żywności. Warsztaty tematyczne dotyczyły zagadnień związanych z żywnością i żywieniem oraz nowoczesną bazą dydaktyczną uczelni. Uczniowie naszej szkoły mogli poznać walory rzeszowskiej uczelni i ciekawe przedmioty studiów. Tego typu warsztaty przybliżają uczniom możliwości dalszej nauki.

Uczelni dziękujemy za zaproszenie, a uczniom za wyjątkową cierpliwość i wykazaną ciekawość podczas zajęć.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.