W październiku 2021 r odbył się Etap Szkolny XIII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej. Tytuł przewodni: „Trendy w polskiej gastronomii hotelowej”. Uczestnikami byli uczniowie z kl. 2CS, 3CS, 3DS, 3EG, 3FG, 4FT. Wszystkim serdecznie gratulujemy. Największą liczbę pkt. miały: Zygo Karolina z kl. 3EG i Czarnik Klaudia z kl. 3CS. Uczennice będą reprezentować szkołę w Etapie Okręgowym XIII Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej.

Bardzo dziękuję za pomoc i wsparcie p. dyrektorowi Marcinowi Purgacz, p. Agnieszce Czach-Janickiej, p. Dariuszowi Trzeciak, p. Grzegorzowi Wałeckiemu.

sekretarz okręgowy Danuta Richert.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.