Ogromny sukces – I miejsce w II Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym Junior Culinary Cap!

Krzysztof Kowalski uczeń klasy IV Technikum żywienia i usług gastronomicznych w dniu 6 lutego 2019 r. zajął I miejsce w II Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym Junior Culinary Cap! Obronił I miejsce z 1 lutego 2018 roku. Do konkursów przygotowała go Pani Beata Łuka. Jesteśmy z Was bardzo dumni! Gratulujemy! Życzymy zrealizowania wszystkich planów. Zdobył również Puchar dla Zespołu Szkół Gospodarczych jako najlepszej szkoły gastronomicznej. Dziękujemy!

Organizatorem konkursu jest Fundacja Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. Ośmiu adeptów sztuki kulinarnej tworzyło dania z łososia, soczewicy i pasty bazyliowej. Ich pracę oceniali najlepsi szefowie kuchni z całej Polski. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.