Filtry

W dniu 7 stycznia 2019 roku w naszej szkole odbył się Etap Okręgowy VI Olimpiady Wiedzy o Turystyce pod hasłem: „Turystyka w przyrodzie”. W Olimpiadzie uczestniczyło 7 uczniów z czterech szkół województwa podkarpackiego: Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 ze Stalowej Woli, Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 1 z Krosna, Zespołu Szkół Zawodowych nr 2 ze Starachowic i Zespołu Szkół

...

Sala

Liczba stolików

Godzina

Klasa

Nauczyciel

64

24

14:20

1 GT

M. Barłowska

18

14

12:40

1 DT

R. Śliwa/B. Gromadzka

19

14

12:40

1 AS

A. Marciniec

108

31

12:40

1 GT

A. Gan

24

30

13:30

1 ET

D. Socha

118

21

13:30

1 GT

J. Domaradzka

03

4

12:40

1 FT

J. Kilarska

102

14

12:40

2 AT

A. Dynia

50

1

12:40

1 FT

D. Trzeciak

39

13

10:40

4 HT

Ł. Szymański

22

11

12:40

3 DT

A. Młynarczyk

23

14

13:30

1 AT

A.

...

Uczniowie klas odzieżowych Karolina Balawejder, Joanna Szpunar i Artur Fil z klasy 4HT, oraz Gabriel Data z klasy 3ET zakwalifikowali się do III Etapu – Centralnego VI Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy i Umiejętności z Zakresu Projektowania i Wytwarzania Odzieży, która odbędzie się w Łodzi. II Etap olimpiady odbył się w Wyższej Szkole Humanitas w Sosnowcu 4 stycznia 2019 roku.

Jak trudny okazał się

...

W dniu 4 stycznia 2019 roku odbył się w naszej szkole Etap Okręgowy Olimpiady Wiedzy Hotelarskiej. Temat przewodni: Hotelarstwo XXI wieku w promowaniu nowej filozofii wellness, spa i usług żywieniowych. Uczestniczyło w nim 18 szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa.

Za przygotowania do Olimpiady serdecznie dziękujemy: Pani A. Lis, Pani J. Kilarskiej, Pani M. Barłowskiej, Pani D. Grys, Panu G.

...

VII salon edukacji zawodowej i technicznej na Politechnice Rzeszowskiej odbył się w dniu 3 stycznia 2019. W czasie salonu, uczestniczyliśmy w VI Konferencji "Kształcenie innowacyjnych kadr zawodowych dla gospodarki Podkarpacia". Wybrany zawód prezentował Hubert Gubernat. Uczestniczyliśmy również w zawodowym pokazie mody /Kinga Joniec, Aleksandra Rzepka, Arkadiusz Dybski i Albert Lubera/.

...

Polska Food Festival pod hasłem „ Wieprzowina tylko z Polski, dania główne i przekąski” – Bruksela .
W dniach 14 – 17.12.2018 młodzież z klas 3AT, 3CT, 3DT, 3AZ, 4CT oraz 4GT wraz opiekunami Pani B. Łuka i Pani D. Grys brała udział w obsłudze Festiwalu Żywności Ekologicznej w Brukseli. Promowali polską żywność ekologiczną o wysokiej jakości oraz nasze narodowe tradycje kulinarne uczestnicy Festiwalu

...

Zapraszamy Państwa Rodziców na spotkanie z wychowawcami klas i nauczycielami w piątek w godzinach 16.00 – 17.00.

W programie "wywiadówki":

  • poinformowanie rodziców (prawnych opiekunów) ucznia o przewidywanych dla niego rocznych ocenach klasyfikacyjnych z zajęć edukacyjnych, które kończą się w pierwszym półroczu danego roku szkolnego w klasach I – III.

04.01.2019 piątek

  • Olimpiada Wiedzy Hotelarskiej - etap okręgowy odbędzie się o godz. 12.00 w sali 014. Czynności organizacyjne o godzinie 11.15 w sali 015. Uczestników zapraszamy przed rozpoczęciem do sali nr 010.
  • Konkurs języka niemieckiego o godzinie 9.45.

07.01.2019 poniedziałek

  • Olimpiada Wiedzy o Turystyce - etap okręgowy odbędzie się o godz. 12.00 w sali 014. Czynności organizacyjne o
...

Zdający zgłaszają się na godzinę przed egzaminem z czarnym długopisem oraz dokumentem potwierdzającym tożsamość. Telefon komórkowy najlepiej pozostawić w domu.

Dokładny harmonogram sesji egzaminacyjnej znajdziesz tutaj (Dla ucznia/Egzaminy, pomoce, terminy).

Odprawa dla ZN w pokoju nauczycielskim odbywa się na godzinę przed egzaminem.

9 i 10.01.2019 - to dni wolne od zajęć dydaktycznych dla

...

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.