Informacje o konsultacjach dla uczniów klas I-III  w dniach od 1 do 4 czerwca 2020 roku zostaną podane przez wychowawców klas. Uczniowie, którzy się zgłosili, a nie oddali deklaracji uzupełnionej przez Rodziców, nie będą mogli uczestniczyć w konsultacjach.

Data/godzina

Przedmiot

Nauczyciel

Sala

01.06.2020 Poniedziałek 8.00-8.45

INFORMATYKA

Dariusz Trzeciak

65

01.06.2020 poniedziałek 12.45- 13.30

CHEMIA I grupa

Tasior Anna

18

01.06.2020 poniedziałek 12.00-12.45

MATEMATYKA I grupa

Katarzyna Leńczyk

18

01.06.2020 poniedziałek 12.45- 13.30

MATEMATYKA II grupa

Danuta Perdeus

19

01.06.2020 poniedziałek 11.00-11.45

MATEMATYKA III grupa

Janina Bochnowska

64

01.06.2020 poniedziałek 13.30- 14.15

Fizyka 

Danuta Perdeus

64

01.06.2020 Poniedziałek 11.00-12.00

JĘZYK NIEMIECKI

Renata Mac

19

02.06.2020 Wtorek 11.00-11.45

JĘZYK ANGIELSKI I grupa

Robert Charchut

18

02.06.2020 Wtorek 11.45- 12.30

Religia

ks. Łukasz Chmielewski

65

02.06.2020 Wtorek 11.45-12.30

JĘZYK ANGIELSKI II grupa

Robert Charchut

19

02.06.2020 Wtorek 10.15-11.00

BIOLOGIA

Anżelika Gan

19

02.06.2020 Wtorek 11.00- 11.45

BIOLOGIA

Anżelika Gan

24

02.06.2020 Wtorek 14.30-15.15

HISTORIA I SPOŁ

Beata Kaczmarska

18

03.06.2020 Środa 8.05- 8.55

DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI
PRACOWNIA HOTELARSTWA PODSTAWY HOTELARSTWA
Utrzymanie porządku i czystości w obiekcie hotelarskim
Pracownia managera

Grzegorz Wałecki

19

03.06.2020 Środa 8.55-9.40

Podstawy Przedsiębiorczości

Jadwiga Domaradzka

24

03.06.2020 Środa 9.40-10.25

JĘZYK POLSKI I grupa

Łukasz Szymański

18

03.06.2020 Środa 10.25- 11.10

JĘZYK POLSKI II grupa

Łukasz Szymański

19

03.06.2020 Środa 10.25- 11.10

HISTORIA

Jolanta Faryniak

64

03.06.2020 Środa 11.10- 11.55

GEOGRAFIA

Mirosława Zwierzchowska

18

04.06.2020 Czwartek 8.00-8.45

JĘZYK FRANCUSKI

Małgorzata Cios

18

04.06.2020 Czwartek 8.00-8.45

Programowanie imprez turystycznych

Marcin Purgacz

19

04.06.2020 Czwartek 10.00-10.45

Magazynowanie i przechowywanie żywności
Podstawy przemysłu spożywczego Magazynowanie surowców
Procesy technologiczne w gastronomii

Leokadia Drobnica

64

04.06.2020 Czwartek 11.00-11.45

BHP 

Danuta Ławniczak

18

04.06.2020 Czwartek 8.45-9.30

Podstawy dietetyki

Marcin Purgacz

65

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.