Dziękujemy organizatorom z ramienia Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie:
Panu Marcinowi Purgaczowi – Ambasadorowi Marki Podkarpackie Smaki, nauczycielowi przedmiotów zawodowych z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie, za organizację konkursu,
Pani Beacie Łuka – kierownikowi warsztatów szkolnych w Zespole Szkół Gospodarczych w Rzeszowie, za zorganizowanie stanowisk i zorganizowanie pracy i nadzór nad pracą nauczycieli i uczniów, przeprowadzenie prób wykonania potraw przed konkursem z drużyną uczniów,
Panu Markowi Kuczmie, Pani Renacie Mac, Pani Marcie Augustyn – Bieda, Pani Kamili Buraś, Pani Joannie Janda, Pani Joannie Kilarskiej, Pani Marcie Lewek, Panu Piotrowi Lampartowi, Pani Agacie Kowal nauczycielowi przedmiotów zawodowych za wspaniałą dekorację świąteczną i przygotowanie stoiska promocyjnego szkoły,
Pani Leokadii Drobnicy nauczycielowi przedmiotów zawodowych za przygotowanie pięknych dyplomów,
A przede wszystkim Wam drodzy uczniowie za wspaniałą postawę i pracę na wszystkich stoiskach, zdobyliście uznanie i szacunek organizatorów. Otrzymałam dla Was wielkie podziękowania i pochwały od Polskiej Ekologii, jury i organizatorów Konkursu. Gratulujemy i jeszcze raz dziękujemy.