Dziękujemy organizatorom z ramienia Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie:

Panu Marcinowi Purgaczowi – Ambasadorowi Marki Podkarpackie Smaki, nauczycielowi przedmiotów zawodowych z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie, za organizację konkursu,

Pani Beacie Łuka – kierownikowi warsztatów szkolnych w Zespole Szkół Gospodarczych w Rzeszowie, za zorganizowanie stanowisk i zorganizowanie pracy i nadzór nad pracą nauczycieli i uczniów, przeprowadzenie prób wykonania potraw przed konkursem z drużyną uczniów,

Panu Markowi Kuczmie, Pani Renacie Mac, Pani Marcie Augustyn – Bieda, Pani Kamili Buraś, Pani Joannie Janda, Pani Joannie Kilarskiej, Pani Marcie Lewek, Panu Piotrowi Lampartowi, Pani Agacie Kowal nauczycielowi przedmiotów zawodowych za wspaniałą dekorację świąteczną i przygotowanie stoiska promocyjnego szkoły,

Pani Leokadii Drobnicy nauczycielowi przedmiotów zawodowych za przygotowanie pięknych dyplomów,

A przede wszystkim Wam drodzy uczniowie za wspaniałą postawę i pracę na wszystkich stoiskach, zdobyliście uznanie i szacunek organizatorów. Otrzymałam dla Was wielkie podziękowania i pochwały od Polskiej Ekologii, jury i organizatorów Konkursu. Gratulujemy i jeszcze raz dziękujemy.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.