„Praktyka czyni mistrza” – na lekcjach przedmiotów zawodowych w naszej szkole uczniowie wykonują ćwiczenia praktyczne pod kierunkiem nauczycieli. Uczniowie poznają zasady organizacji przyjęć okolicznościowych; przyjęcia typu angielskiego, bankiet zasiadanego itp. Nakrywają stoły i przygotowują małe degustacje na podsumowanie i utrwalenie materiału nauczania.

Lekcje z przedmiotu Obsługa klientów w gastronomii w klasach 4AT, 4BT i 4CT w pracowni obsługi konsumenta prowadziła Pani Renata Szajna. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.