Zdający zgłaszają się na godzinę przed egzaminem z czarnym długopisem oraz z dokumentem potwierdzającym tożsamość. Telefon komórkowy najlepiej pozostawić w domu. Życzymy powodzenia wszystkim zdającym!


10 stycznia 2018 godzina 9.00 środa. Dzień wolny od zajęć dydaktycznych dla Technikum i ZSZ

10 stycznia 2018 godzina 9.00 środa. Czas trwania 150 min. Część praktyczna egzaminu z kwalifikacji, model D dla powtarzających/PP/według harmonogramu/ informacja na tablicach ogłoszeń/

  • T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji PP-s.012
  • T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych PP-s.102

10 stycznia 2018 godzina 13.00 środa. Czas trwania 120 min A49. Część praktyczna egzaminu z kwalifikacji, model D dla klas IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/.

  • A 49 Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych Technik technologii odzieży, 4FTO - s.107

10 stycznia 2018 godzina 13.00 środa. Czas trwania 150 min T.10, T.12, T14, T15. Część praktyczna egzaminu z kwalifikacji, model D dla klas IV i PP według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/.

  • T.10 Organizacja usług gastronomicznych Kelner,4ET-s.115, PP-s.114
  • T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 4FT-s.02, 4GT, PP-s.013
  • T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 4HT, PP-s.016
  • T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 4AT-s.014, BT-s.45, 46, 4CT-s.42, 43, 44, 4DT-s.40, 41, 42, PP-s.22, 23, 39

11 stycznia 2018 czwartek. Dzień wolny od zajęć dydaktycznych dla Technikum i ZSZ

11 stycznia 2018 godzina 10.00 czwartek. Czas trwania 60 minut Część pisemna egzaminu z kwalifikacji dla klas III i IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/

  • A.12 Wykonywanie usług krawieckich, TTO, 3HT - s.010
  • T.06 Sporządzanie potraw i napojów, TŻiUG, 3AT - s.64, 3BT-s.18,19, 3CT-s.108, 3DT-s.24, 3ET-s.118, PP-s. 118,
  • T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych, TOT, PP-s.03

11 stycznia 2018 godzina 12.00 czwartek. Czas trwania 60 minut. Część pisemna egzaminu z kwalifikacji dla klas III i IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/

  • A.48 Projektowanie wyrobów odzieżowych, TTO, PP-s.13,
  • T.10 Organizacja usług gastronomicznych Kelner,4ET, PP -s.115,
  • T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie TH, 4FT-s.02, 4GT-s.013,
  • T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych, TOT, 4HT-s.016, PP-s.016
  • T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych, 4AT-s.014, 4BT-s.45, 46, 4CT-s.42, 43, 44, 4DT-s.42, 40, 41, PP-s.40,

11 stycznia 2018 godzina 14.00 czwartek. Część pisemna egzaminu z kwalifikacji dla klas III i IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/

  • A.49 Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych TTO 4FTO

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.