Zdający zgłaszają się na godzinę przed egzaminem z czarnym długopisem oraz z dokumentem potwierdzającym tożsamość. Telefon komórkowy najlepiej pozostawić w domu. Życzymy powodzenia wszystkim zdającym!
10 stycznia 2018 godzina 9.00 środa. Dzień wolny od zajęć dydaktycznych dla Technikum i ZSZ
10 stycznia 2018 godzina 9.00 środa. Czas trwania 150 min. Część praktyczna egzaminu z kwalifikacji, model D dla powtarzających/PP/według harmonogramu/ informacja na tablicach ogłoszeń/
- T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji PP-s.012
- T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych PP-s.102
10 stycznia 2018 godzina 13.00 środa. Czas trwania 120 min A49. Część praktyczna egzaminu z kwalifikacji, model D dla klas IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/.
- A 49 Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych Technik technologii odzieży, 4FTO - s.107
10 stycznia 2018 godzina 13.00 środa. Czas trwania 150 min T.10, T.12, T14, T15. Część praktyczna egzaminu z kwalifikacji, model D dla klas IV i PP według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/.
- T.10 Organizacja usług gastronomicznych Kelner,4ET-s.115, PP-s.114
- T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie 4FT-s.02, 4GT, PP-s.013
- T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych 4HT, PP-s.016
- T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych 4AT-s.014, BT-s.45, 46, 4CT-s.42, 43, 44, 4DT-s.40, 41, 42, PP-s.22, 23, 39
11 stycznia 2018 czwartek. Dzień wolny od zajęć dydaktycznych dla Technikum i ZSZ
11 stycznia 2018 godzina 10.00 czwartek. Czas trwania 60 minut Część pisemna egzaminu z kwalifikacji dla klas III i IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/
- A.12 Wykonywanie usług krawieckich, TTO, 3HT - s.010
- T.06 Sporządzanie potraw i napojów, TŻiUG, 3AT - s.64, 3BT-s.18,19, 3CT-s.108, 3DT-s.24, 3ET-s.118, PP-s. 118,
- T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych, TOT, PP-s.03
11 stycznia 2018 godzina 12.00 czwartek. Czas trwania 60 minut. Część pisemna egzaminu z kwalifikacji dla klas III i IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/
- A.48 Projektowanie wyrobów odzieżowych, TTO, PP-s.13,
- T.10 Organizacja usług gastronomicznych Kelner,4ET, PP -s.115,
- T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie TH, 4FT-s.02, 4GT-s.013,
- T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych, TOT, 4HT-s.016, PP-s.016
- T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych, 4AT-s.014, 4BT-s.45, 46, 4CT-s.42, 43, 44, 4DT-s.42, 40, 41, PP-s.40,
11 stycznia 2018 godzina 14.00 czwartek. Część pisemna egzaminu z kwalifikacji dla klas III i IV według harmonogramu /informacja na tablicach ogłoszeń/
- A.49 Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych TTO 4FTO