EKOGALA 2017 Międzynarodowe Targi Produktów i Żywności Wysokiej Jakości i XII Europejski Konkurs Kulinarny EKOGALA 2017 Rzeszów – Jasionka 8 – 9 grudnia 2017 pod patronatem Firmy Prymat i merytorycznym Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierników, organizowany przez Samorząd Województwa Podkarpackiego i Zespół Szkół Gospodarczych w Rzeszowie w ramach EKOGALI 2017 już za nami.
Temat konkursu w 2017 roku to: "Kierunek - wieprzowina". Danie zasadnicze z polędwiczki wieprzowej z obowiązkowym wykorzystaniem sera koziego, ziemniaków oraz mrożonych warzyw Oerlemans: bób, fasola szparagowa cięta żółta i przyprawy Prymat.
Jury wyłoniło zwycięzców:
I miejsce zajęła drużyna Krzysztof Kowalski i Filip Ziemiński z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie!
Gratulujemy i zapraszamy do galerii!