W dniach 8-9 grudnia podczas Międzynarodowych Targów Produktów i Żywności Wysokiej Jakości "EKOGALA" w Jasionce przeprowadzono promocję mięsa wołowego. W trakcie wydarzenia odbył się Finał Konkursu Kulinarnego BYCZA UCZTA finansowanego z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego. Organizatorem było Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia".


Jury konkursu w składzie:

  • Arleta Żynel, Podlaska Akademia Kulinarna, Szefowa Kuchni, manager, była właścicielka restauracji „Arsenał” i „Mistrz i Małgorzata”.
  • Bogusław Kmieć, Burmistrz Miasta Sędziszowa.
  • Carlos Gonzalez-Tejera, znany dziennikarz i pasjonat gotowania. Na całym świecie promuje zdrową żywność i gotowanie nie tylko z sercem, ale także z głową.
  • Adam Wałęga, szef kuchni w Restauracji 3 klimaty w Ropczycach.

przyznało I miejsce zespołowi uczniów w składzie: Kacper Janik i Kacper Stawarz z Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie!
Jesteśmy z Was Bardzo dumni! Dziękujemy za przygotowanie zgłoszenia do kwalifikacji i pracę z uczniami Pani Beacie Łuka. To wielki sukces. Gratulujemy i zapraszamy do galerii!

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.