W dniu 29 listopada 2017 r. grupa cukierników z klasy 3 Zasadniczej Szkoły Zawodowej pod opieką Pani K. Bomby uczestniczyła w szkoleniu w Centrum Szkoleniowym Savpol w Gliwicach. Centrum posiada świetnie wyposażone sale, doświadczenie rynkowe i światowej klasy technologów. Zostało w nim przeprowadzone szkolenie na temat: Food Fingers na słodko i słono.

Monoporcje są jednym z najpopularniejszych trendów wśród cukierników i szefów kuchni. Są proste i szybkie w przygotowaniu, cieszą podniebienia gości oraz mają szerokie zastosowania. Dziękujemy bardzo za umożliwienie udziału w szkoleniu Cukierni Bassara w Dębicy. Pani K. Bomba gratulujemy inicjatywy i zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.