W dniu 15.11.2017 r. o godz. 10.30 w sali nr 212 odbyły się warsztaty włoskiej sztuki kulinarnej prowadzone przez Mistrza Roberto Carelli. Mistrz przygotował dania z makaronu, opowiedział o wartości odżywczej potraw, o pochodzeniu produktów, pokazał sposób sporządzania. Chętni uczniowie potem samodzielnie pod czujnym okiem Mistrza powtórzyli sporządzanie wybranej potrawy. Uczniowie byli bardzo zainteresowani.

Bardzo dziękujemy Mistrzowi i Tłumaczowi i prosimy o jeszcze. Składamy podziękowania Panu kierownikowi Maciejowi Mikoszowi z Podkarpackiego Oddziału Regionalnego Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa w Rzeszowie. Organizacją lekcji zajęła się Pani K. Bomba. Dziękujemy i zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.