W dniu 23 maja 2025 roku uczniowie klasy 3as Technik żywienia i usług gastronomicznych odwiedzili Hotel Rzeszów i Restaurację Oranżeria w ramach wycieczki zawodowej. Celem wizyty było poznanie funkcjonowania nowoczesnego obiektu hotelarskiego oraz pogłębienie wiedzy praktycznej związanej z zawodem. Uczniowie dowiedzieli się, jak ważna jest logistyka, elastyczność i profesjonalizm w obsłudze gości biznesowych przy organizacji eventów i konferencji.

Składamy serdeczne podziękowania Panu Kamilowi Ziobro, menadżerowi ds. gastronomii, za życzliwość oraz profesjonalne wprowadzenie uczniów w tajniki pracy menadżerskiej. Doceniamy otwartość, z jaką dzielił się Pan swoim doświadczeniem, co stanowi dla nas inspirację w dalszym kształceniu zawodowym. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2025

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.