Poznanie zasad funkcjonowania części gastronomicznej i noclegowej hotelu to cenna lekcja praktycznej nauki zawodu. Tym razem Hotel Grand i Hotel Bristol gościł uczniów klasy 3BS kierunku Technik żywienia i usług gastronomicznych, którzy swoją zawodową przyszłość planują związać z sektorem usług gastronomicznych. Podczas zwiedzania uczniowie poznali standardy obsługi w sali restauracyjnej ze szczególnym uwzględnieniem indywidualnej obsługi gości VIP, a także zaplecze gastronomiczne i konferencyjne.

Serdecznie dziękujemy Panu Michałowi Podgórskiemu, specjaliście ds. relacji z gośćmi, za przekazane nam informacje, profesjonalizm oraz miłą atmosferę podczas wizyty. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2025

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.