W dniu 17 października 2017 uczniowie klasy 2AZ, 3CT, 4BT brali udział w warsztatach kulinarnych organizowanych przez firmę RATIONAL. Szkolenie prowadził szef kuchni restauracji LUKR, Pan Mariusz Nazimek. Uczniowie poznali nowoczesne techniki obróbki cieplnej z wykorzystaniem pieca Self Cooking Center firmy RATIONAL.

Serdecznie dziękujemy za zaproszenie i zapraszamy go galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.