W piątek, 13 października 2017 r. w godzinach od 11:00 do 12:30 na Targach NATURA FOOD i beECO 2017 w Łodzi uczniowie naszej szkoły: Michał Matwij z klasy 3 BT i Sebastian Rybka z klasy 3 CT zostali nagrodzeni wyróżnieniami w Ogólnopolskim Konkursie Kulinarnym dla uczniów szkół gastronomicznych – „Chwyć Byka Za Rogi” (Projekt finansowany z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego) zorganizowanym przez Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych "Polska Ekologia".

Konkurs prowadzili Jarosław Maliszewski, Carlos Gonzalez-Tejera, Maciej Rudziks, Zdzisław Czepiga. Gratulujemy!

Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.