W dniu 20.01.2025r. młodzież wraz z opiekunami wzięła udział w szkoleniu zorganizowanym przez firmę Unilever Food Solutions w Warszawie.

Warsztaty te były nagrodą dla ucznia Norberta Gniewka, który zajmując I miejsce w konkursie "Młody Kreator Sztuki kulinarnej" wygrał dla 10 naszych uczniów możliwość doskonalenia  umiejętności zawodowych. T

Temat szkolenia to "Pomysły i inspiracje na Dania Konkursowe". Pragniemy serdecznie podziękować naszym trenerom kulinarnym: Marcinowi Szachowiczowi i Kamilowi Tłuczkowi oraz Elżbiecie Gizińskiej za profesjonalizm, zaangażowanie oraz pasję, z jaką dzielili się swoją wiedzą oraz za wartościowe doświadczenie, które wzbogaciło naszą wiedzę.

Dzięki temu mogliśmy nie tylko zdobyć cenne informacje, ale również poznać nowe trendy i inspiracje, które zastosujemy w naszych daniach. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2025

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.