W dniu 20.01.2025r. młodzież wraz z opiekunami wzięła udział w szkoleniu zorganizowanym przez firmę Unilever Food Solutions w Warszawie.
Warsztaty te były nagrodą dla ucznia Norberta Gniewka, który zajmując I miejsce w konkursie "Młody Kreator Sztuki kulinarnej" wygrał dla 10 naszych uczniów możliwość doskonalenia umiejętności zawodowych. T
Temat szkolenia to "Pomysły i inspiracje na Dania Konkursowe". Pragniemy serdecznie podziękować naszym trenerom kulinarnym: Marcinowi Szachowiczowi i Kamilowi Tłuczkowi oraz Elżbiecie Gizińskiej za profesjonalizm, zaangażowanie oraz pasję, z jaką dzielili się swoją wiedzą oraz za wartościowe doświadczenie, które wzbogaciło naszą wiedzę.
Dzięki temu mogliśmy nie tylko zdobyć cenne informacje, ale również poznać nowe trendy i inspiracje, które zastosujemy w naszych daniach. Zapraszamy do galerii.