Następnie odwiedziliśmy hotelową restauracje- “Oranżeria”, która specjalizuje się w kuchni włoskiej oraz polskiej, w której znajdywała się również cukiernia, gdzie można zamówić ciasta, torty itp. na zamówienie. Następnie udaliśmy się do następnej, największej sali bankietowej, która jest w stanie pomieścić nawet do 800 osób. W sali znajdywała się między innymi część gastronomiczna z przejściem dla obsługi. W najbliższym czasie miały odbyć się komunie. Ze względu na wielkość sali jest w stanie ona jednocześnie obsłużyć kilka imprez, które są oddzielone parawanami. W hotelu znajdywała się jeszcze jedna sala bankietowa jednak ze względu na to, że jest ona połączona z zamkniętym klubem "PIEKIEŁKO" została wyłączona z użytku.
Później udaliśmy się do pokoju narożnego o standardzie deluxe i powierzchni 30m2 z łóżkiem typu twin, z możliwością połączenia w łóżko małżeńskie. Kolejno udaliśmy się do apartamentu o powierzchni 45m2 z widokiem na centrum miasta, z osobną częścią sypialnianą z pojedynczym łóżkiem małżeńskim oraz z częścią dzienną. Następnie udaliśmy się do pokoju typu standard z dwoma łóżkami pojedynczymi. Na koniec zwiedzania zjechaliśmy windami do recepcji, gdzie podziękowaliśmy za oprowadzenie po hotelu i na tym nasza wycieczka się skończyła. /Dagmara 3cs/