Koktajle i garden party
Propozycje ożywczych koktajli bezalkoholowych idealnych na letnie garden party wg autorskich receptur uczniów klasy 3rs kierunek Kelner.

Koktajle i ich tworzenie
Shakerowane, blendowane i miksowane koktajle w wykonaniu uczniów klasy 3rs kierunek Kelner. Doskonalenie technik miksologicznych to podstawowy element praktycznej nauki zawodu dla przyszłych kelnerów i barmanów.

Coffee-Art
Latte macchiato oraz cappuccino w wersji artystycznej, czyli Coffee-Art w wykonaniu uczniów klasy 3rs kierunek Kelner oraz klasy 2gs kierunek Technik usług kelnerskich.

Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.