Jakie to proste! Od schłodzenia szkła, poprzez shakerowanie, nałożenie dekoracji, na podaniu gotowego koktajlu kończąc – profesjonalne barmaństwo w kilku krokach.

Swoje miksologiczne umiejętności doskonalą uczniowie klasy 4DG Technik usług kelnerskich innowacja barman-barista przy sporządzaniu zdrowych i energetycznych koktajli bezalkoholowych. Zapraszamy do galerii.

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.