Szkoła
Szkoła, historia, patron
Kadra
Biblioteka szkolna
O bibliotece
Zbiory
Narodowy Program Czytelnictwa
Współpraca
Dokumenty
Przetargi
Dostawa pieczywa do warsztatów szkolnych i na kuchnię internatu w 2025 r. do Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Dostawa ryb i mrożonek do warsztatów szkolnych i na kuchnię internatu w 2025 r. do Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Dostawa wyrobów garmażeryjnych do warsztatów szkolnych i na kuchnię internatu w 2025 r. do Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Dostawa pozostałych produktów ogólnospożywczych oraz jaj, miodu i innych do warsztatów szkolnych i na kuchnię internatu w 2025 r. do Zespołu Szkół Gospodarczych w Rzeszowie
Zawiadomienie o wyborze najkorzystniejszej oferty
Prywatność, cookies
RODO
Deklaracja dostępności
Artykuły archiwalne
Kierunki
Technik żywienia i usług gastronomnicznych
Technik hotelarstwa
Technik organizacji turystyki
Technik usług kelnerskich
Technik przemysłu mody
Technik stylista
Kucharz
Cukiernik
Pracownik obsługi hotelowej
Szkoła Branżowa II stopnia
Dla Ucznia
Egzaminy, pomoce, terminy
Praktyki zawodowe
Harmonogram praktyk
Pracodawcy
Podręczniki
Doradztwo zawodowe
Pedagog
Telefon zaufania
Rzecznik Praw Ucznia
Twoje zdrowie
Informacje dodatkowe
Matematyka
O matematyce
Jak zrozumieć zadanie
Kalkulator na egzamin
GeoGebra
Liczby rzeczywiste
Logarytmy
Wzory skróconego mnożenia
Układy równań
Funkcje
Funkcja kwadratowa
PR/PP - Parametr w funkcji kwadratowej
Wielomiany
Twierdzenie Bezouta i schemat Hornera
Proporcjonalności
Funkcje i wyrażenia wymierne
Ciągi
Trygonometria
Geometria analityczna
Planimetria
Twierdzenie sinusów i twierdzenie cosinusów
Stereometria
Statystyka
Kombinatoryka i prawdopodobieństwo
PR - Ciąg zbieżny
PR - Granica ciągu (funkcji)
PR - Granice jednostronne funkcji
PR - Pochodna funkcji
PR - Styczna do wykresu funkcji
PR - Pochodna, a maksima i minima funkcji
Dla Rodzica
Logowanie do e-dziennika
Pomoc psychologiczno - pedagogiczna
Dostosowania
Informacje dodatkowe
Wyprawka na rok szkolny 2024 - 2025
Projekty
Projekt w ramach Priorytetu "Kapitał ludzki gotowy do zmian"
Klaster Edukacji Zawodowej i Technicznej
Rzeszowskie szkoły zawodowe otwarte na rynek pracy - edycja 2
Wakacyjne staże dla uczniów - 2022
Kursy i szkolenia dla uczniów - 2021
Kursy i szkolenia dla nauczycieli - 2021
Rzeszowskie szkoły zawodowe otwarte na rynek pracy
Kursy i szkolenia dla uczniów - 2019
Kursy i szkolenia dla nauczycieli - 2018
Kursy i szkolenia dla uczniów - 2018
Kursy i szkolenia dla uczniów - 2017
Staże zawodowe i praktyki zawodowe dla uczniów - 2018
Staże zawodowe i praktyki zawodowe dla uczniów - 2017
Kursy i szkolenia dla nauczycieli
Rekrutacja uzupełniająca na studia podyplomowe dla nauczycieli
Studia podyplomowe dla nauczycieli
Zajęcia dla nauczycieli
Kurs animatora i animacji
Kurs protokołu dyplomatycznego i savoire vivre
Ponadnarodowe staże kluczem do obsługi gościa na europejskim poziomie
Internat
Kontakt
Oferta, nabór i kontynuacja pobytu
Standardy ochrony małoletnich w Internacie
Ogłoszenia
Terminy i płatności
Aktualności
Galeria
2024
2024 - W szkole
2024 - Poza szkołą
2023
2023 - W szkole
2023 - Poza szkołą
2022
2022 - W szkole
2022 - Poza szkołą
2021
2021 - W szkole
2021 - Poza szkołą
2020
2020 - W szkole
2020 - Poza szkołą
2019
Jubileusz stulecia
2019 - W szkole
2019 - Poza szkołą
2018
2018 - W szkole
2018 - Poza szkołą
2017
2017 - W szkole
2017 - Poza szkołą
2016
2016 - W szkole
2016 - Poza szkołą
Projekty
Rzeszowskie szkoły zawodowe otwarte na rynek pracy
Ponadnarodowe staże
Klaster Edukacji Zawodowej i Technicznej
Nasze podróże
Szkoła w obiektywie
Plany zajęć
Plan lekcji
Dyżury
Warsztaty szkolne
Praktyki zawodowe
Godziny dostępności
Kontakt
Dane kontaktowe
Godziny pracy
Godziny dyżurów specjalistów
Lokalizacja
Ta opcja działa niepoprawnie. Niestety, Twoja przeglądarka nie obsługuje ramek pływających (iframe).
© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2024