Kursy kwalifikacyjne z zakresu gastronomii

K.1 TG.07. Sporządzanie potraw i napojów

K.1 TG.10. Wykonywanie usług kelnerskich

K.1 TG.11. Organizacja usług gastronomicznych

K.2 TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych


Kursy kwalifikacyjne z zakresu hotelarstwa

K1 TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji

K2 TG.13. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie


Kursy kwalifikacyjne z zakresu turystyki

K.1 TG.14. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych

K.2 TG.15. Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych


Kursy kwalifikacyjne z zakresu kreowania ubioru

K.1 AU.14. Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych

K.2 AU.42. Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych


Do pobrania: Podanie o przyjęcie na kurs kwalifikacyjny

© Zespół Szkół Gospodarczych im. Mikołaja Spytka Ligęzy w Rzeszowie ⋅ 1919 - 2021

Prywatność
Użytkownik może w każdym czasie samodzielnie zmienić ustawienia dotyczące plików cookies, np. wyłączając możliwość ich przechowywania na urządzeniu użytkownika lub określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki cookies do urządzenia użytkownika. Zmiany ustawień, użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa. Ograniczenie stosowania plików cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej.