Menu

Open Eyes Economy Summit 2019

W ramach współpracy ze Stowarzyszeniem Polska Ekologia w dniach 18-20 listopada uczniowie z klas: 1 BS (Szczepaniak Patrycja), 1 DG (Pikor Mateusz), 2AT (Gaweł Anna, Kmiotek Zuzanna, Kwaśny Kamil, Pyrcz Hubert, Rak Maria, Słonina Wiktoria, Ziomek Marcin), 2CT ( Buk Natalia, Domino Patrycja, Józefczyk Andżelika, Kalinin Roman, Krudysz Bernadeta i 3CT (Gaweł Anna, Gubernat Hubert, Jawor Sebastian, Kmiotek Zuzanna, Kukulska Aleksandra, Rejman Patrycja, Stec Klaudia, Ślemp Karolina, 3AS (Sandurski Patryk, Szwed Róża) pod opieką p. Marty Augustyn-Biedy i p. Anny Kielar obsługiwali Międzynarodowy Kongres ekonomii wartości.

To prestiżowe wydarzenie miało miejsce w Centrum Kongresowym ICE Kraków. Pracowaliśmy na wyznaczonych stanowiskach: w strefie VIP, na backstage, a także w kuchni z szefami z Airport Hotel Okęcie (****) w Warszawie. Mieliśmy też możliwość zaprezentowania swoich umiejętności, obsługując ponad 3000 gości ze świata biznesu, nauki, kultury i sztuki. Pomimo ogromu pracy daliśmy radę.

Wróciliśmy bogatsi o nowe doświadczenia, kompetencje i umiejętności. Panie dziękują serdecznie młodzieży za zaangażowanie i profesjonalizm. Dziękujemy, podziwiamy, gratulujemy. Zapraszamy do galerii.

Elektroniczny punkt naboru

Szkolny punkt naboru

Dokumenty możesz złożyć przy wejściu do szkoły od ul. Spytka Ligęzy.


W przypadku problemów
z logowaniem do Aplikacji Nabór,
puste podanie znajdziesz tutaj.


Poczta punktu naboru
nabor@zsgrzeszow.pl

W najbliższym czasie

Wakacje! cool

Dziennik elektroniczny

Biblioteka szkolna

Szczęśliwy numerek

od 12.03.2020 

Poniedziałek  ... --   --
Wtorek   --   --
Środa   --   --
Czwartek   --   --
Piątek   --   --

Partnerzy

 




  

    




 

  

Kontakt

Zespół Szkół Gospodarczych 
im. Mikołaja Spytka Ligęzy

ul. Mikołaja Spytka Ligęzy 12
35-055 Rzeszów
tel. 17 748 35 00 
sekretariat@zsgrzeszow.pl

Technikum: technik hotelarstwa - technik organizacji turystyki - technik przemysłu mody - technik żywienia i usług gastronomicznych - technik usług kelnerskich
Szkoła Branżowa I Stopnia: kelner - kucharz  - cukiernik - krawiec

Menu