Menu

Konferencja Idea Miast „Zawodowcy i amatorzy. Sport w dużym mieście”

W dniu 21 listopada 2019 roku uczniowie z klas technik żywienia i usług gastronomicznych i kelner pod opieką nauczycieli Pani Renaty Szajna, Pani Joanny Jandy, Pani Anastazji Porada przygotowali potrawy na catering oraz mieli okazję przećwiczyć obsługę przyjęcia w warunkach rzeczywistych dla uczestników Konferencji Idea Miast „Zawodowcy i amatorzy. Sport w dużym mieście”.

To wydarzenie, zorganizowała „Gazeta Wyborcza” w Rzeszowie wspólnie z partnerami: miastem Rzeszów oraz Politechniką Rzeszowską. Dziękujemy nauczycielom i uczniom za pracą na rzecz środowiska.

Zapraszamy do galerii.

Elektroniczny punkt naboru

Szkolny punkt naboru

Dokumenty możesz złożyć przy wejściu do szkoły od ul. Spytka Ligęzy.


W przypadku problemów
z logowaniem do Aplikacji Nabór,
puste podanie znajdziesz tutaj.


Poczta punktu naboru
nabor@zsgrzeszow.pl

W najbliższym czasie

Wakacje! cool

Dziennik elektroniczny

Biblioteka szkolna

Szczęśliwy numerek

od 12.03.2020 

Poniedziałek  ... --   --
Wtorek   --   --
Środa   --   --
Czwartek   --   --
Piątek   --   --

Partnerzy

 




  

    




 

  

Kontakt

Zespół Szkół Gospodarczych 
im. Mikołaja Spytka Ligęzy

ul. Mikołaja Spytka Ligęzy 12
35-055 Rzeszów
tel. 17 748 35 00 
sekretariat@zsgrzeszow.pl

Technikum: technik hotelarstwa - technik organizacji turystyki - technik przemysłu mody - technik żywienia i usług gastronomicznych - technik usług kelnerskich
Szkoła Branżowa I Stopnia: kelner - kucharz  - cukiernik - krawiec

Menu