Menu

I miejsce w II Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym

Ogromny sukces – I miejsce w II Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym Junior Culinary Cap!

Krzysztof Kowalski uczeń klasy IV Technikum żywienia i usług gastronomicznych w dniu 6 lutego 2019 r. zajął I miejsce w II Ogólnopolskim Konkursie Gastronomicznym Junior Culinary Cap! Obronił I miejsce z 1 lutego 2018 roku. Do konkursów przygotowała go Pani Beata Łuka. Jesteśmy z Was bardzo dumni! Gratulujemy! Życzymy zrealizowania wszystkich planów. Zdobył również Puchar dla Zespołu Szkół Gospodarczych jako najlepszej szkoły gastronomicznej. Dziękujemy!

Organizatorem konkursu jest Fundacja Świętokrzyskich Szefów Kuchni i Kucharzy. Ośmiu adeptów sztuki kulinarnej tworzyło dania z łososia, soczewicy i pasty bazyliowej. Ich pracę oceniali najlepsi szefowie kuchni z całej Polski. Zapraszamy do galerii.

Jubileusz Szkoły

Dziennik elektroniczny

Biblioteka szkolna

Szczęśliwy numerek

17.06.2019 - 31.08.2019 :)

Poniedziałek  ... --   --
Wtorek   --   --
Środa   --   --
Czwartek   --   --
Piątek   --   --

Partnerzy

 





  

    





 

 

 

Kontakt

Zespół Szkół Gospodarczych 
im. Mikołaja Spytka Ligęzy

ul. Mikołaja Spytka Ligęzy 12
35-055 Rzeszów
tel. 17 748 35 00 
sekretariat@zsgrzeszow.pl

Technikum: technik hotelarstwa - technik organizacji turystyki - technik przemysłu mody - technik żywienia i usług gastronomicznych - technik usług kelnerskich
Szkoła Branżowa I Stopnia: kelner - kucharz  - cukiernik - krawiec

Menu