Menu

Sukces cukierników

W Turnieju Najlepszy uczeń w zawodzie cukiernik w dniu 08.01.2019 roku wzięli uczniowie kl. III Zasadniczej Szkoły Zawodowej: Aleksandra Hadław i Radosław Ficek, którzy uzyskali co najmniej 70% punktów możliwych do zdobycia w pierwszym etapie (szkolnym). Etap wojewódzki odbył się w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. Ks. Stanisława Szpetnara w Krośnie i składał się z części teoretycznej - testu oraz części praktycznej. Uczniowie wykonali w czasie 5 godzin: tort, trzy razy po trzy figurki marcepanowe, dwa razy po pięć ciasteczek bankietowych. Radosław Ficek zajął III miejsce. Gratulujemy. Za przygotowanie uczniów i opiekę dziękujemy Pani Katarzynie Bomba.
Organizatorami Turnieju Wojewódzkiego byli:
- Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 2 im. Ks. Stanisława Szpetnara w Krośnie.
- Cukiernia „Jagusia” s.c. w Krośnie Arkadiusz Deptuch, Zdzisława Deptuch.

Zapraszamy do galerii.

Elektroniczny punkt naboru

Jubileusz Szkoły

Dziennik elektroniczny

Biblioteka szkolna

Partnerzy

 





  

    





 

 

 

Szczęśliwy numerek

10.06.2019 - 14.06.2019

Poniedziałek  ... 36   07
Wtorek   18   20
Środa   02   17
Czwartek   22   31
Piątek   25   19

Kontakt

Zespół Szkół Gospodarczych 
im. Mikołaja Spytka Ligęzy

ul. Mikołaja Spytka Ligęzy 12
35-055 Rzeszów
tel. 17 748 35 00 
sekretariat@zsgrzeszow.pl

Technikum: technik hotelarstwa - technik organizacji turystyki - technik przemysłu mody - technik żywienia i usług gastronomicznych - technik usług kelnerskich
Szkoła Branżowa I Stopnia: kelner - kucharz  - cukiernik - krawiec

Menu